follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Schele metalice » Judetul BUCURESTI
  home     Schele metalice   Judetul BUCURESTI

Schele metalice Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru schele metalice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
schele metalice, schele metalice fixe, schele metalice (BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI)
Depozitul de Schele SRL este o societate comerciala fondata in 2012 dintr-un demers antreprenorial bazat pe experiente profesionale de peste 15 ani pe piata furnizorilor de materiale si echipamente de constructii. Depozitul de Schele SRL sustine afacerea ta din 2012, prin serviciile de inchiriere schele metalice, din 2014 prin oferta de servicii de inchiriere popi metalici de sustinere si schele profesionale pe roti, pentru..
0735 *** ***Click aici!
schele metalice, schele metalice modulare, schele metalice bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sc ofsr international srl, infiintata in anul 2001, se ocupa cu vanzarea si inchirierea schelei de fatada tip k-stage, import anglia, alcatuita din elemente metalice modulare care se utilizeaza in constructii pentru realizarea lucrarilor de finisaje exterioare. schelele de acces reprezinta componente esentiale pentru constructiile moderne...
0723 *** ***Click aici!
schele metalice (BUCURESTI, BUCURESTI)
Grupul de firme metacom ofera o gama variata de produse si servicii: constructii si confectii metalice de orice complexitate, structuri metalice diverse, rezervoare, containere, vase cu si fara presiune, constructii si reparatii navale, sablare si vopsire industriala, montat-demontat schela, constructii civile si industriale, transport persoane si marfuri, lucrari de infrastructura, inchirieri utilaj greu pt constructii si utilaje si echipamente pentru lucrari de sablare..
0216 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie